Tel: 06706164301
E-mail: gyermekalom@gmail.com
Cím: 4034 Debrecen, Létai út 16.

Akció

 Ez úton is köszönjük mindenkinek, hogy segít céljaink elérésében és ezzel környezetünk és a világ jobbá tételében!

SZERETNÉL NEKÜNK SEGÍTENI?

Ha támogatni szeretnél minket, ezt megtehetied

pénzadománnyal,

vagy adód 1%-ának felajánlásával,

vagy bármilyen, még használható ruhaneművel vagy működőképes eszközzel Adománylerakatunkon keresztül.

Támogatásodat még több munkahely teremtésére, tartós élelmiszerosztásra, hasznos információ és színvonalas rendezvény megvalósítására fordítanánk! Mutatjuk, hogyan segíthetsz:

Támogatnád adód 1%-ával a Gyermekálom Családsegítő Egyesületet?

Adószámunk: 18998605-1-09

 A rendelkezést benyújthatod:

a személyi jövedelemadó-bevallás részeként 2017. május 22-ig (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),

munkáltatói adómegállapítás esetén 2017. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak, (Fontos, hogy a lezárt borítékon rajta legyen az adóazonosító jeled, a leragasztás helyén pedig átnyúlóan a saját kezű aláírásod!)

a bevallástól elkülönülten 2017. május 22-ig közvetlenül a NAV-hoz, a 16EGYSZA jelű nyomtatványon (ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban).

ÚJ!  Az 1+1%-ról rendelkező nyilatkozatodon megadhatod a nevedet és postai, illetve elektronikus levelezési címedet és kérheted, hogy értesítsék az általad megjelölt civil szervezetet a felajánlásodról.

 

Miben segít a Gyermekálom Családsegítő Egyesület?

Tartós élelmiszer osztás: Évente több alkalommal rendeztünk tartós élelmiszer és ruhaosztást a Bayk András-kertben, Kondoros és Szabadságtelep környékén élőknek.

Munkahelyteremtés: Folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy új esélyt adjunk a tartós munkanélkülieknek, részt veszünk a közfoglalkoztatási programban, munkahelyeket alakítottunk ki Kreatív Műhelyünkben.

Rendezvények: Rendszeresen részt veszünk családi börzéken, baba expon, melyeken ingyen játszóházzal, foglalkoztatóval várjuk a gyerekeket. Mikulás vásárunkon a felnőtteket forró teával és adventi vásárral, a gyerekeket Mikulásunk ajándékokkal és játszóházzal várta. Év közben folyamatosan meglepjük a környékbeli gyerekeket pl. pónikocsikázással, süteménnyel, musttal, almával…

Családoknak szóló, hasznos helyi információk folyamatos gyűjtése és közvetítése internetes úton, a www.gyermekalom.hu honlapon és Facebook oldalunkon keresztül (családi programok, nyári táborok, családi és gyerekpályázatok, oktatással kapcsolatos helyi információk, családokat érintő helyi és országos hírek, stb.).

Köszönjük a támogatásod, aminek segítségével még több hasznos információval és színvonalas rendezvénnyel tudjuk majd segíteni a gyermekes családok mindennapjait!

 

 

Gyermekálom Családsegítő Egyesület

 

Adószámunk:18998605-1-09
Bankszámlaszám:11600006-00000000-37014492

 

KÖSZÖNJÜK!

 

Partnereink a szállításban és a logisztikában:

Debrecen Expressz Kft.

 

 

 Domus Fortuna Kft.

 

 Partnerünk környezetünk alakításában:

 

Briandt 95 Bt.

 

 debrecen imami tamogato

 www.debrecen.imami.hu